ERKEKLER Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor erkek hentbol takımı, Ankara'da Spor Toto ile karşılaşacak.

Antalyaspor erkek hentbol takımı başantrenörü Fatih Işık, Ankara'da deplasmanda Spor Toto takımına konuk olacaklarını söyledi. Geçen hafta MYK hentbol takımını Antalya'da 28-19 mağlup ederek ligde 4'üncü sıraya çıktıklarını belirten Fatih Işık, "Puan ve sıralama anlamında bizim için önemliydi. Maç öncesi sıralamada hemen altımızda yer alıyorlardı. Bizim için 4 puanlık bir maçtı. Taktiksel ve zihinsel olarak iyi hazırlandık. Bu çalışmamızın karşılığını da 28-19 kazanarak aldık. Tüm sporcularımı galibiyet ve iyi oyun nedeniyle kutluyorum" dedi.

Şu anda 8 puanla ligde 4'üncü sırada bulunduklarını hatırlatan Işık, "Hafta sonunda Ankara deplasmanında Spor Toto ile oynayacağız. İyi bir takıma karşı zorlu bir maça çıkacağız. Aynı puanda fakat averaj farkıyla önlerinde bulunduğumuz bir takım. Onlar da 5'inci sırada. Kazanan takım ilk 4 açısından güzel bir avantaj yakalayacak. Hafta başından itibaren çalışmalarımızı fiziksel, mental ve taktiksel olarak sürdürüyoruz. Kazanmak adına maçı çok istemeli, yaşamalı ve son düdüğe kadar savaşmalıyız. Bunları gerçekleştirebilirsek kazanacağımızı düşünüyorum. Parolamız mutlak galibiyet" diye konuştu.

Spor Toto ile CIP Travel Antalyaspor arasındaki karşılaşma 8 Aralık Pazar günü saat 13.00'te THF Spor Salonu'nda oynanacak.