PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen Antalyaspor, şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla kutladı.
Cam Piramit yanındaki boşluk alanda gerçekleştirilen kutlamaya, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve yöneticiler, teknik direktör Yusuf Şimşek, futbolculardan Diarra, Lokman, Emrah, Osman, Erman ve Can katıldı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar ise şampiyonluk kutlamasına büyük ilgi gösterdi. Formasını giyen, flama ve kaşkolunu alan herkes alana geldi. Kurulan sahneye ilk olarak taraftarların tezahüratı arasında Lokman geldi. Ardından sırasıyla tüm futbolcular ve yönetim sahneye geldi. Kaptan Diarra sahneye elinde şampiyonluk kupası ile geldi. Taraftarlar bu büyük coşkuya meşalelerle ve tezahüratlarla destek oldu
EMRAH: "BAZI ŞEYLERİN SÖZÜNÜ VERMİYORUM"
Kutlamaya gelen taraftara teşekkür eden Emrah Başsan, Antalya’da 4’üncü yılının olduğunu hatırlatarak, “Antalya’da oynamaktan gurur duyuyorum. Bu formayı elimden geldiğince giyeceğim. Antalyaspor’u çok seviyorum. Hedefimiz Antalyaspor’u olduğu yere çıkartmaktı. Yeri de süper ligdi. Sizleri burada görmekten gurur duydum. Bazı şeylerin sözünü vermiyorum. Antalya’da çok mutluyum. Süper ligde her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
ŞİMŞEK: “PSİKOPAT DEĞİLİM”
Teknik direktör Yusuf Şimşek ise kutlamaya gelen taraftarlara teşekkür ederek, “Antalyalı olarak bu statta şampiyonluk yaşamak en büyük hayalimdi” dedi.
Taraftarın ‘Psikopat Yusuf Hoca’ tezahüratlarına Şimşek, “Ben böyle bir adam değilim. Öncelikle ekmeğimin davasındayım. Antalyaspor’un davasındayım. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yöneticilerimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum. İyi ki Antalyasporluyuz, iyi ki Antalyalıyız” açıklamasını yaptı.
GENCER: “ENGİN KORUKIR’LA HER ZAMAN GÖRÜŞÜRÜM”
Başkan Gültekin Gencer, şampiyonluğun hemen ardından sezona başladıklarını ve daha sonra görevden aldıkları teknik direktör Engin Korukır’ı aradığını vurgulayarak, “Bugün Engin hocayla yine konuştum. Her zaman da konuşurum. Ben sizin içinizden gelmiş birisiyim. Tribünden geldim. Hazır bir yönetici olarak gelmedim hiçbir zaman. Burada saygı ile önünde eğildiğim başkanlarımız var aramızda. Antalyaspor’un bugünlere gelmesinde emeği olan tüm başkanlara minnettarız. Geçen yıl küme düştük, yılmadık mücadele ettik, söz verdik. Nasıl düşürdüysek o şekilde takımımızı çıkardık. Final maçındaki tribün şovu bu şampiyonluğu getirdi. Sizler daha büyük başarılara layıksınız” dedi.
Kutlamada Başkan Gencer ve futbolcular şampiyonluk kupası ile gazetecilere poz verdi. Kutlama takım müzikleri ve sanatçı Birol’un seslendirdiği şarkılarla devam etti.