Antalyaspor’un eski futbolcusu 34 yaşındaki Ali Zituni’nin hastanede tedavisi devam ediyor. Uzman Doktor Mehmet Doğru, ishal sürecinde geçen sıvı kaybından dolayı futbolcuyla anjiyo yapamadıklarını belirtti.
Ali Zituni’nin sağlık durumu hakkında bilgi veren Lara Anadolu Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’nden Uzman Doktor Mehmet Doğru, futbolcunun dün akşam saatlerinde fenalaşma ve göğüs ağrısı şeklinde acil servise getirildiğini hatırlattı. Doğru, "Yapılan kalp grafisinde kalple ilgili sorun olabileceği gördük ve kan tahlillerinde bu düşünceyi destekleyen bulgulara rastladık" dedi.
Eski futbolcuyu kalp krizi ön tanısıyla hastaneye yatırdıklarını belirten Doğru, "Derinlemesine inceleme yaptığımızda hastanın 3-4 gündür sıvı kaybına neden olan bir gastrointestinal sistemi enfeksiyonu olduğunu düşündük. Bir kardiyolojik tetkik adına anjiyo yapmayı planladık. Ancak bu ishal sürecinde geçen ishal kaybından dolayı bu işlemi bugün yapma imkanı bulamadık. Şu an tetkiklerine devam ediyoruz. Kesin sonucu yarın alacağız. Serviste takibini yapıyoruz" diye konuştu.