Polonya’da düzenlenen U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, Trakya Birlik Spor Kulübü Sporcusu Hafize Şahin, milli mayoyla 60 kiloda Avrupa 3’üncüsü olarak, yeni bir başarıya imza attı.
24-29 Mart 2015 tarihleri arasında Polonya’da yapılmakta olan U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, Milli temsilci Hafize Şahin, 60 kiloda Avrupa 3’üncüsü olarak, Trakya Birlik’in bir kez daha gururu oldu.
Milli Güreşçi Hafize Şahin’in, geçmiş dönemde Yıldız Bayanlarda 3 defa Avrupa 3’üncüsü, Genç Bayanlarda 2 defa Avrupa 2’ncisi, Genç Bayanlarda Dünya 2’ncisi, Büyük Bayanlarda Avrupa 2’ncisi ve Avrupa 3’üncüsü ve Akdeniz Oyunlarında Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu bulunuyor.
Ayrıca Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Trakya Birlik Spor Kulübü Sporcusu Sinem Topçu da 69 kiloda başarılı müsabakalar çıkarmasına rağmen Avrupa 5’inciliği elde etti. Milli Güreşçi Topçu’nun daha önce katıldığı Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonasında 60 kiloda Avrupa 3’üncülüğü bulunuyor.
Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini ileterek, "Trakya Birlik Sporcuları Hafize Şahin ve Sinem Topçu’nun başarılarında emeği geçen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen’e, yönetim kuruluna, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe’ye ve Trakya Birlik Spor Kulübü Güreş Antrenörlerine teşekkür ediyoruz" dedi.