Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, seçimli genel kurulda konuşan Hulusi Belgü’nün eleştirilerine cevap verdi.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan Seçimli Genel Kurul’da Fenerbahçe Başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, toplantıda konuşan diğer başkan adayı Hulusi Belgü’nün eleştirilerine cevap verdi.
Başkan adayı Hulusi Belgü’nün sarı-lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike’nin Fenerbahçe-Beşiktaş maçında formasını çıkarması ve yaptığı hareketleri eleştirmesi üzerine Aziz Yıldırım, "Emenike’ye saygı gösterin. Şike sürecinde kendisi 4 gün hapis yattı. Emenike’ye saygı gösterelim. O maçta terbiyesizlik yaptı. Cezası verildi. Bu işler oyuncuyu dışlamakla olmaz" dedi.
"75 BİN KİŞİLİK STAT YAPACAĞIM DEMEK BU KULÜBE İHANETTİR"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Belgü’nün Şükrü Saracoğlu Stadı ile ilgili yaptığı açıklamalara ise, "Fenerbahçe’nin birinci sorunu 75 bin kişilik stat yapmak değil. 75 bin kişilik stat yapacağım demek bu kulübe ihanettir. Stadı kaldırıp salı pazarına götüreceğim diyorsun. Salı pazarını nasıl alacaksın. Stadın yerini kaldırırsan o yeri de senin elinden alırlar. Tehlikeli şeyler konuşuyorsun. Kulübün başına işler açarsın. Biz daha Kenan Evren Lisesi’ni alamadık. Neden alamadığımızı gel bir gün sana anlatayım" şeklinde karşılık verdi.
Şike sürecine ilişkin de konuşan Başkan Yıldırım, "7 veya 8 Temmuz’da mahkememiz var. Mahkeme bittiği gün ben başkanlığı bırakacağım. Şike davası şikeden çıktı. Nereye gittiği belli değil. Hakimler, savcılar, Adalet Bakanlığı’nın artık bir karar vermesi lazım. Bizi ya temizleyecekler ya da cezalandıracaklar. Bunu bekliyoruz. Bu sonuç Fenerbahçe için çok önemli" ifadelerini kullandı.