Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-0’lık Galatasaray mağlubiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, ”Usta ayak devreye çıktı ve maçı kaybettik. Kaybetmediği takdirde şampiyonluğa en yakın takım Galatasaray” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Gençlerbirliği sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ”Öncelikle hakemi tebrik ediyorum. Bu atmosferde etki altında kalmadan maç yönetti. İki takımı da tebrik ediyorum. Hafta boyunca antrenmanlarda cesaretli oyun, rakibi oynatmama üzerine çalışmalar yaptık. Umut’un pozisyonu dışında çok fazla pozisyon vermedik. İkinci yarıda Usta ayak devreye çıktı ve maçı kaybettik. İyi sonuç almaya çalışıyoruz. Galatasaray’a kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
"ŞAMPİYONLUĞA EN YAKIN TAKIM GALATASARAY"
"Şampiyonluğa en yakın takım olarak kimi görüyorsunuz?" sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "Kaybetmediği takdirde şampiyonluğa en yakın takım Galatasaray" dedi. Galatasaray’ın penaltı beklediği pozisyonun sorulması üzerine ise Bakkal, "Ben tam olarak görmedim. Penaltı pozisyonlarıyla ilgili konuşmayı istemiyorum. Hakemler anlık karar veriyor. Seyrettiğimiz zaman zor durumda kalıyoruz" diye konuştu.
"ŞİKE TABİİ Kİ YOK"
Kaleci Ferhat Kaplan ve Stancu’nun performanslarının eleştirildiğinin söylenmesi üzerine deneyimli çalıştırıcı, "Bugün Ferhat ben geldiğimden beri en iyi futbolunu oynadı. Stancu uzun bir sakatlık dönemi geçirdi, bileği kırıktı oynayamadı. Yeni yeni oynamaya başladı. Şike yok tabii ki. Bu takım bu kadar mücadele etmez. Biz futbol konuşalım" şeklinde konuştu.