Spor Toto Süper Lig’in son sırasında mücadele veren Balıkesirspor, kendi sahasında 90. dakikada teslim oldu. Semih Şentürk’ün son dakika golü ile ligde kalma ümitlerini iyice yitiren Balıkesirspor’da teknik direktörü Cihat Arslan, Balıkesirspor’a daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında İstanbul Başakşehir’e 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, zor bir maç olduğunu kaydederek, "Bir maç düşünün başlangıçta kırmızı kart penaltı, daha iyisini hayal edemezdik. Penaltıyı atamadıktan sonra. Kontradan yediğimiz bir gol var. 11’e 10 oynuyoruz ama kontradan gol yiyoruz. Bunlar çalışılacak. Ante’nin gereksiz bir kırmızı kartı. Alanlar genişledi. İki takım için zor maç oldu. 1-1’den sonra iki takım da kaçırdı. Beceremedik. Üzüldüğüm şu; oyuncu kardeşimiz 15 metre fedakarlık yapsa biz o golü yemeyeceğiz. 15 metre koşma ile evimize mutlu döneceksek, oyuncularımız bunu yapacak. Biz düşen bayrağı tekrar göndere çekeceğiz. 1. dakika bu takımdan kimse vazgeçmesin. Bu takımın daha fazla sahip çıkılmasına ihtiyaç var" dedi.
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ
İstanbul Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erol Bulut ise, maç sonu açıklamasında, "Bugün, umduğumuzu aldık ama zor maç oldu. Rahat olan Balıkesirspor. Kalecimiz Volkan penaltıyı çıkarttı. Baskı yedik, baskıdan çıkmayı başardık. Aslında oyunu koparabilirdik. Oyun ikinci yarı iki tarafa da gitti. İstediğimiz golü ikinci yarının sonunda bulduk" dedi.