UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 26 Şubat Perşembe saat 20.00'da 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Olimpiyat Stadı'nda Liverpool'u konuk edecek. Futbolseverler, nefesleri kesecek mücadeleyi saat 20'den itibaren Star TV'den canlı izleyebilecek.

ERSAN VE MOTTA CEZALI

UEFA Avrupa Ligi son 32 maçında geçtiğimiz hafta Liverpool'a konuk olan Beşiktaş, rakibine Balotelli'nin penaltıdan attığı golle 1-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Maçta sarı kart gören Ersan Gülüm ve Motta cezalı duruma düştüğü için rövanş mücadelesinde forma giyemeyecek.

SOL BEKE DANİEL OPARE


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Ersan'ın yokluğunda savunmanın göbeğinde Atınç Nukan'a, savunmanın solunda ise Uğur Boral veya yeni transfer Daniel Opare'ye şans vermesi bekleniyor. Bazı sakatların durumu ise henüz belli olmadı.

MUHTEMEL 11'LER


Beşiktaş:
Cenk, Serdar, Franco, Necip, Opare, Atiba, Veli, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba
Liverpool:
Mignolet, Lovren, Skrtel, Toure, Ibe, Emre Can, Allen, Moreno, Sterling, Lallana, Sturridge

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?


İlk maçı 1-0 kaybeden temsilcimiz, her türlü 2 farklı galibiyette tur atlayan taraf olacak. Kartal 90 dakikayı 1-0 önde tamamlarsa maç uzayacak. Liverppol galibiyeti halinde, tüm beraberliklerde ve 1-0 dışındaki tek farklı (2-1, 3-2,4-3 gibi) Beşiktaş galibiyetlerinde ise deplasmanda gol attığı için Liverpool bir üst tura yükselecek.

KAPALI GİŞE


Liverpool ile yapılacak maça siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükendi. Satışa sunulan 49 bin 359 bilet tamamen tükenirken, kombine kartlar, sponsor biletleri ve konuk ekip taraftarlarıyla birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 70 bin seyircinin olması bekleniyor.

KONUK TAKIM TARAFTARINA 4 BİN 400 BİLET

Toplam 79 bin 77 seyirci kapasiteli statta, bin 305 kişilik bölümü loca-protokol ve basın koltuklarından oluşuyor. 4 bin 400 kişilik bölüm konuk takım taraftarı için ayrılırken, 13 bin 856 koltuk ise kombine kartlı taraftarlara ait. Ayrıca sponsorlara 2 bin 199 bilet verildiği, güvenlik nedeniyle tribünlerin ilk 5 sıralarındaki toplam 4 bin 966 kişilik yerin boş bırakılacağı, iki takım taraftarı arasında güvenlik nedeniyle oluşturulacak tampon bölgenin de 2 bin 992 koltuktan oluştuğu belirtildi.

LİVERPOOL'DA 7 EKSİK


Liverpool, İstanbul'daki rövanş maçında 7 önemli oyuncusundan mahrum kalacak.
Dizinden sakatlığı bulunan ve ilk maçta da oynamayan Steven Gerrard, Lucas Leiva, Jose Enrique, Jon Flanagan, Markovic, Mamadou Sakho, Jordan Henderson ve antrenmana katılmayan Glen Johnson, Philippe Coutinho Türkiye'ye gelmeyecek.