Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge’ün sağlam bir takım olduğunu belirterek, "Şanslar eşit" dedi.
UEFA Avrupa Ligi 3. turu ilk maçında yarın Belçika’nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcu Serdar Kurtuluş, maçın oynanacağı Jan Breydel Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Hırvat teknik adam, karşılarında iyi bir takım olduğunu belirterek, "Rakibimizi iyi analiz ettik. Brugge lig lideri ve sağlam bir takımla karşı karşıyayız. Hem deneyimli oyuncuları hemde genç oyunculara sahipler. 116 gol atmaları bugüne kadar ne kadar golcü bir takım olduklarını gösteriyor. Brugge ile biz şimdi karşı karşıyız. Yarın sadece ilk yarısı oynanacak. Turun yüzde 99’u İstanbul’da beli olacak" diye konuştu.
Brugge teknik direktörüne çok büyük saygı duyduğunu belirten Bilic, "Belçika’da Anderlecht hegomanyasını devirmeyi başardı. Kendisi enerjisini takıma yansıtmış durumda. Çok iyi iş çıkarıyor" ifadelerini kullandı.
"ŞANSLAR EŞİT"
Maçların birçok kısmında çok büyük performanslar gösterdiklerini vurgulayan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü sözlerini şöyle sürdürdü:
"Büyük takımlara karşı gösterdiğimiz iyi performanslar öz güvenimizi yükseltti. Bu tip takımlara karşı başa baş mücadele edebileceğimizi gösterdik. Liverpool’u yendik kim gelirse gelsin diye düşünmek bir taraftan da tehlikeyi beraberinde getiriyor. En az bu seviyede oynayabilirsek çok ciddi şansımız var. Belki kağıt üstünde biz favori olabiliriz ama Brugge gerçekten çok iyi bir takım, şanslar eşit. Belçika ve Türkiye ligleri üst düzey ligler değil ama beraber aynı kategoride gösterilebilirler. Brugge’le sakat oyuncularla ilgili de benzer yönlerimiz var."
SERDAR: "ÇOK ZORLU BİR MAÇ OLACAK"
Beşiktaşlı futbolcu Serdar Kurtuluş ise, Club Brugge’ün kendi liglerinde zirvede olduğunu ifade ederek, "Çok zorlu bir maç olacak. İyi konsantre olduk. Bu maçtan iyi bir sonuç alıp ikinci maça avantajı elde etmek istiyoruz. Taraftarının desteğini arkasına alıp oynayan bir takım. Umarım buradan iyi bir sonuçla döneriz. Son dönemde baktığımızda takım içinde farklılıkları hissedebiliyoruz. Oynarken galip gelebilmek lazım. Konsantre eksikliği oluyor. Bunu düzeltmemiz lazım" diye konuştu.