Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Boğaziçi Sultans Amerikan Futbol Takımı, Pro Lig Finalinde 31 Mayıs Pazar 15.00’te Marmara Üniversitesi BESYO Stadı’nda Koç Rams ile karşılaştı. Üst üste 3. şampiyonluk için sahaya çıkan Sultans, 10-7 galip gelerek hedefine ulaşmayı başardı.
2 sezon üst üste şampiyonluğun ardından IFAF Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ederek ülkemizi temsil eden Boğaziçi Sultans, Türkiye’de Amerikan futbolunun seviyesini yükseltmeyi hedefliyor.
2014 sezonu finalinde gene Koç Rams takımı ile karşılaşan Boğaziçi Sultans, ikinci yarıda muhteşem bir geri dönüşle hafızalara kazınan bir şampiyonluk kazanmıştı. Ligin iddialı takımlarından Koç Rams 2015 sezonunda Avrupa’dan yaptığı transferlerle kadrosuna güç katmış ve yenilgisiz olarak finale yükselmeyi başarmıştı. Pro Lig mücadelesinde Koc Rams ile oynadığı maçı 7-19 kaybeden Boğaziçi Sultans büyük final öncesinde rakibini iyi analiz ederek hazırlanmış ve taktik ağırlığını defansa vermişti.
Dünkü şampiyonluğun ardından üçüncü kez üst üste şampiyon olan ve toplamda beşinci resmi şampiyonluğunu kazanan Boğaziçi Sultans Spor Kulübü kırılması zor bir rekora imza atmış oldu.