Bursaspor Kulübü’nde 51.’si yapılacak olan genel kurul öncesi mevcut Başkan Recep Bölükbaşı, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’na asil ve yedek listelerini sundu.
Başkan adayı Recep Bölükbaşı, hafta sonu yapılacak olan Bursaspor’un 51. Genel Kurulu öncesi listesini Divan Başkan Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim etti. Ardından açıklamalarda bulanann Bölükbaşı, "Öncelikle bana, aileme, yönetim kurulu üyelerime ve özellikle de Bursaspor’a hayırlı olmasını diliyorum. Bu işler nasip kısmet işidir. Diğer adaylarımıza da başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Kim kazanırsa kazansın önemli olan Bursaspor’un kazanmasıdır" dedi.
Bölükbaşı’nın listesinde, Hasan Gülayan, Nihat Sapan, Mustafa Oran, Kemal Güler, Necmettin Kocaman, Hüseyin Akdemir, Ali Turan, Faruk Bakgör, Osman Malakçı, Halil Özyürek, Konur Alp Yeşil, Ahmet Bozdemir, Ahmet Eraslan ve Mustafa Vardar yer alırken, denetleme kurulu ise Kaner Yavuz, Ersin Birnican ve Ersan Kayabaş’tan oluştu. Disiplin kurulu listesinde de Alper Tunga Çevik, Mustafa Şenyurt ve Özgür Alpaslan Sümer yer aldı.
Bir diğer başkan adayı Cüneyt Özkan’ın listesi ise şu şekilde oluştu:
"Yönetim kurulu: Necati Özensoy, Prof. Dr. Sinan Çavun, Murat Çalıkapan, Serkan Sılacı, Ömer Keskin, Tolga Şar, Mesut Torun, Mesut Günal, Uğur Bükümcü, Birol Çil, Erdem Afacan, Ersoy Horoz, Ferhat Daysalı ve İsmail Yurtoğlu.
Denetleme Kurulu: Yalçın Canbaz, Burak Şengün ve Engin Er
Disiplin kurulu: Eren Kaynak, Onur Cangüleç ve Şerif Sultansu."