PTT 1. Lig’in 33. haftasında Boluspor kendi evinde Şanlıurfaspor’la golsüz berabere kalırken, Boluspor’da veda sesleri, Şanlıurfaspor’da ise hakeme tepki vardı.
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, rakiplerine göre çok daha iyi futbol oynadıklarını dile getirerek, “İçeride ligin son maçını oynadık. Haftaya Orduspor ile karşılaşıp ligi tamamlayacağız. Amacımız içeride 3 puan ile veda etmekti. Maçın geneline baktığımızda rakibimizde çok üstün oyun sergiledik. Ligdeki pozisyona baktığımız onlar Play-off potasında biz ise hedefsiz kaldık. Ama bu durumu sahaya yansıtmadık. 4-5 tane yüzde yüz gol pozisyonuna girdik. Bazı gollerin nasıl kaçtığını bile insan sorguluyor” dedi.
Gelecek sezon Boluspor’da görev yapmayacağını ifade eden Reha Erginer, “Ben de iç sahada seyircimize galibiyetle veda etmek istiyordum. Çünkü önümüzdeki hafta Orduspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Önümüzdeki sezon Boluspor’da görev yapmayacağım. Bunu da Elağzıspor maçından başkanımıza ilettim. Bana verdiği destekten dolayı sayın başkanımız Savaş Abak’a sonsuz teşekkür ediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün sezon boyunca mükemmel desteklediler. Tabii ki ben de bu maçı galip bitirerek onlara böyle veda etmek istiyordum olmadı. İnşallah önümüzdeki hafta Orduspor maçını 3 puanla kapatacağız” dedi.
ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, “Bugün hiç iddiası olmayan, ligi bitirmiş, tatil havasına girmiş bir takıma karşı puan kaybettik. Kazanmaya ihtiyacımız vardı ve stres yaptık. Çok pozisyon bulduk. Ama beceremedik. Özellikle maç içerisinde 2 tane net pozisyon vardı, verilmesi gerekiyordu. Volkan’ın düşürülmesine penaltı veremeyen hakeme bir şey demek istemiyorum. 2 milyon insan bu verilen yanlış kararlardan dolayı üzüldü. Hakem İshak’a verilmesi gereken kırmızı kartı görmüyorsa bıraksın bu işi kimsenin de canı yanmasın. Bu camianın bütün hedefleri bir hakem yüzünden kayboldu. Bir şehrin umutları çalındı” dedi.