PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, iki senedir kulüp başkanı Bayram Akgül’ü yıpratma ve yalnız bırakma stratejisi izlendiğini belirterek, bundan Adanaspor’un zarar gördüğünü söyledi.
Altınordu maçı öncesi açıklamalarda bulunan Uzel, Başkan Akgül’e karşı sürdürülen yıpratma politikasının Adanaspor’a zarar verdiğini söyledi. Uzel, “Sezon başında Başkanımız Bayram Akgül’de bir açıklama yaparak tek destekçilerinin büyük Adanaspor taraftarı olduğunu söylemişti ama maalesef iki senedir Başkan Bayram Akgül’ü yıpratma ve yalnız bırakma stratejisi izleniyor. Bu olay Adanaspor’a zarar verdi ve kulübümüz yalnızlaştırıldı. Ben Adanaspor Basın Sözcüsü olarak bir kez yineliyorum. Taraftarımız en büyük destekçimizdir" dedi.
Taraftar ve kulübün karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını savunan Uzel, "Hedef Adanaspor değil, Başkan Bayram Akgül’dü. Gelinen noktaya bakınca bu işten en çok Adanaspor Kulübü zarar gördü. Başkanımız sağ olsun, 9 yıldır olduğu gibi kulübümüzü tek başına ayakta tutmaya çalışıyor. Çok önemli bir gerçek daha var taraftarsız kulüp, kulüpsüz taraftar olmaz. Futbol taraftarla güzeldir. Adanaspor’dan kimsenin menfaatlenmediğini defalarca anlatmaya çalıştık. Kimseden destek almadığımızı her platformda söyledik. Fakat insanlar şimdi bunun farkına varmaya başladı. Zararın neresinden dönersek kardır" ifadelerini kullandı.
Hakemlerin çok rahat maç yönettiğini, bunun da Adanaspor’un evinde, deplasmandaymış gibi oynamasından kaynaklandığına dikkat çeken Uzel, "Önce taraftar kulübüne sahip çıkacak. Bazı çevreler tarafından Bayram Akgül’e karşı yürütülen politika Adanaspor’a büyük zarar verdi. Biz yine Allah’ın izniyle taraftarımıza güveniyoruz, yanlarındayız ve dimdik ayaktayız" diye konuştu.