Yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için Ankara’ya gitti. Hareket öncesi açıklama yapan Ozan Tufan, en iyi oyunlarını sergilemek istediklerini söyledi.
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında yarın akşam Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nden Ankara’ya hareket etti. Özlüce Tesisleri’nde hareket öncesinde açıklamalarda bulunan Harun Tekin ve Ozan Tufan tek hedefin turu geçmek olduğunu söyledi.
Yarın akşam Ankara’da zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyleyen Harun, “Son haftaların formda ekiplerinden birisi ile karşı karşıya geleceğiz. İyi hazırlandık. Turu geçecek gücümüz var. Takım olarak inanıyoruz. İnşallah turu geçen taraf oluruz” dedi.
Genç yıldız Ozan Tufan ise, “Çok kritik bir müsabaka olacak. Ona göre hazırlandık. Tek hedefimiz turu atlamak. En iyi oyunumuzu sergilemek istiyoruz. Taraftarlarımızı da Ankara’ya bekliyoruz. Final Bursa’da oynanacak ve kupayı kaldırmak istiyorsak önce Gençlerbirliği’ni geçmemiz gerekiyor. İnşallah bunu başarırız” ifadelerini kullandı.
Timsahlar, son çalışmasını akşam saatlerinde Ankara’da yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.
BURSASPOR’A BİN 55 KİŞİLİK KONTENJAN
Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Bursasporlu taraftarlara stadyumun yüzde 5’lik bir bölümünün ayrıldığı söylendi. Bildiride, "Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında yarın akşam saat 18.45’de Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Gençlerbirliği-Bursaspor müsabakası için Gençlerbirliği Spor Kulübü, taraftarlarımıza stadyum kapasitesinin yüzde 5’lik dilimi olan bin 55 kişilik misafir tribününü ayırmıştır. Misafir tribünü biletleri, Passolig internet sitesi www.passo.com.tr üzerinden 12 TL fiyatla satışa sunulmuştur. Kağıt bilet almak isteyen taraftarlarımız ise 14 Nisan 2015 Salı günü 19 Mayıs Stadyumu bilet gişelerinden biletlerini satın alabilirler. Kağıt bilet alacak olan taraftarlarımızın yanlarında nüfus cüzdanlarını bulundurmaları gerekmektedir" denildi.