Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendisinin maçtan vazgeçtiğini ve hakemin kararına üzüldüğünü söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından uzatma dakikalarında Çaykur Rizespor lehine penaltı kararı veren Deniz Çoban’ın Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan özür dilediği bildirildi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-1 berabere biten maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2 kırmızı kart çıkaran ve 90+5. dakikada penaltı kararı veren Deniz Çoban’ın yayıncı kuruluş açıklamalarda bulunduğu sırada yanına gelerek hatalı karar verdiği için kendisinden özür dilediğini söyledi.

"BU OLAY ANTRENÖRLÜK VE FUTBOLCULUK HAYATIMDA İLK KEZ BAŞIMA GELİYOR"
Antrenörlük ve futbolculuk hayatında ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını vurgulayan Çalımbay, "Yayıncı kuruluşa röportaj verirken hakem yanımıza geldi ve ’yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum’ dedi. Deniz Çoban, federasyondan da özür dileyerek kendisiyle ilgili karar neyse yapacağını iletti" diye konuştu.

"HAKEMİMİZE ÇOK ÜZÜLDÜM"
Deniz Çoban’ın bu kararına çok üzüldüğünü belirten Çalımbay, "Ben maçtan vazgeçtim. Hakemimize çok üzüldüm. Çok sevdiğim insandı. Hata yapmış olabilir ama maalesef Deniz hocaya çok üzüldüm. İnşallah kararından geri döner. Bize rastladı, yapacak bir şey yok. Puanlardan vazgeçtim. Hiç önemli değil, inşallah Deniz hocamız kötü bir karar vermez, devam eder. Yürekliliğinden dolayı kendisini tebrik ediyorum" dedi.