Sözleşmesindeki madde gereği Feyenoord’la bedelsiz olarak anlaşan milli oyuncu Colin Kazım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nı hedef aldı.
Bursaspor’a transfer olduğu dönemde verim alınamayarak Hollanda ekibi Feyenoord’a kiralık olarak gönderilen Colin Kazım, sosyal medya hesabı üzerinden yeşil-beyazlı başkan Recep Bölükbaşı’nı hedef aldı. Milli oyuncu, "Feyenoord bonservis ödemedi. Bursa asla para alamayacak" şeklindeki mesajıyla sözlerine başlarken, "Bu sezon Bursaspor tarafından ödenen maaşlarla Feyenoord’da iyi bir sezon oldu", "Ve şimdi Fernandao serbest kalacak. Bravo Recep" şeklindeki ifadeleriyle skandala imza attı.
KONGRE ÖNCESİ MUHALEFET ŞÜPHESİ
7 Mayıs’ta düzenlenecek olan kongre öncesinde milli oyuncunun bu tür yorumlarda bulunması gözleri başkanlık yarışında bulunan diğer adaylara çevirdi. Camia tarafından istenilmemesine karşın eski yönetim tarafından kadroya dahil edilen oyuncunun Feyenoord’a kiralık gittiği günden itibaren sessiz kalıp kongre haftasına girilirken bu yorumları sarf etmesi, diğer adayların kullanmış olabileceği bir koz olma düşüncesini oluşturdu. Edinilen bir bilgiye göre yerel bir medya mensubunun milli oyuncuyu telefonla aramasının ardından 27 yaşındaki futbolcu bu açıklamaları yapmaya başladı.