Spor Toto 3. Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor, taraftarları için ‘Bir formada sen giy, tarihe ortak ol’ adında bir proje başlattı. Dardanelspor formasıyla çekilen fotoğraflar, Sosyal medya üzerinden kulübe gönderiliyor. Çığ büyüyen projeye, sadece Çanakkale’den değil Türkiye’nin değişik kentlerinde yaşayan Dardanelspor taraftarlarından da fotoğraf yağıyor.
Çanakkale Dardanelspor’un ‘Bir formada sen giy, tarihe ortak ol’ projesi, büyük ilgi gördü. Projeye, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir organizasyona katılmak için kente gelen Bülent Korkmaz, Rüştü Rençber, Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu, Rıdvan Dilmen gibi eski ünlü futbolcular da destek verdi. Sosyal medya üzerinden başlatılan projeye, Dardanelspor formasıyla çektirdikleri fotoğraflarla, Türkiye’nin çeşitli kentlerinde ve yurt dışında yaşayan Dardanelspor taraftarları da katılıyor. Projeye ünlü isimlerin yanı sıra, siyasiler ve işletmeler de destek veriyor. İl merkezindeki bir restoranda, tüm çalışanlar, müşterilerine bir hafta boyunca Dardanelspor formalarıyla hizmet verecek.
Dardanelspor Yönetim Kurulu üyesi Bülent Büberci, projenin büyük bir ilgi gördüğü söyleyerek, “Bu projeyi, kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden başlattık. Kısa sürede çok büyük ilgi gördü. Her yerden taraftarlarımız, Dardanelspor formalarıyla çektirdikleri fotoğraflarını bize gönderiyorlar. Finalde ise sürpriz bir yapıt ortaya çıkacak. Video-slayt gibi bir şey değil, kalıcı bir proje üzerinde çalışıyoruz. Formalarıyla bu projemize destek veren taraftarlarımız, Dardanelspor tarihinde yer bulacaklar” dedi.