Beşiktaşlı oyuncu Demba Ba, 2-0’lık Trabzonspor galibiyetinin ardından, "Belki 10 gol atarım şampiyonluk gelmez, belki bir gol atarım şampiyonluk gelir, onu Allah bilir" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası siyah-beyazlı takımın golcü oyuncusu Demba Ba basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Demba Ba, karşılaşmayla ilgili olarak, "Burada maç yapmak her zaman çok zor. Çünkü çok duygusal ve tutkulu bir taraftarı var. Çok iyi de bir takım. Ama biz çok iyi yardımlaştık ve maça da iyi başladık ve kazanmayı başardık. Dürüst olmak gerekirse çoğu oyuncu gibi ben de yedek kalmaktan hoşlanmıyorum ama takımımız için bunu anladım. Çünkü defansta ekstra bir yabancı oyuncuya ihtiyaç vardı. Takım için bunu anladım ve gerekeni yaptım. Geleceği şu anda Bilic göremez. Geleceği görecek tek kişi Allah’tır. Belki 10 gol atarım şampiyonluk gelmez, belki bir gol atarım şampiyonluk gelir, onu Allah bilir" dedi.
Trabzonspor taraftarlarının Demba Ba diye bağırmasıyla ilgili olarak ise Senegalli futbolcu, "Güzel bir şarkı o yüzden bağırdılar" şeklinde konuştu.