Denizlispor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken, teknik direktör Mehmet Altıparmak, mutlaka 3 puan almaları gerektiğini söyledi.
PTT 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde hafta boyunca sıkı bir şekilde çalışan yeşil-siyahlılarda oyuncuların hırsı teknik heyeti memnu etti. Alt sıralardan kurtulma adına en önemli maça çıkacaklarını kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, mutlaka 3 puan almaları gerektiğini söyledi.
Altıparmak, "Kim ne derse desin iyi futbolculardan kurulu bir takımız. Ancak bazen aldığımız kötü sonuçlar arka arkaya gelince durum değişiyor. Bu yüzden artık işi değiştirme zamanı geldi. Futbolda her şey var. Üst üste mağlup olduğunuz gibi galibiyet de alabilirsiniz. Biz bunu başarmak istiyoruz. Boluspor maçından alacağımız galibiyet bizi daha güzel yerlere taşıyacak. Ben oyuncularıma güveniyorum" dedi.
Süleyman Abay’ın yöneteceği maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:
’’Kazım, Furkan, Emre Can, Mehmet Cansın, Gökhan, Erçağ, Veli, Hüseyin, Emrah, Genkov, Rostand.’’