Denizlispor ligde kalma yolunda en önemli maçlardan biri olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 3 puanla dönerek umutlarını son haftalara taşımak istiyor.
PTT 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Denizlispor bu maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Son haftalara rakiplerinden 3 puan geride giren ve düşme korkusunu hisseden yeşil-siyahlılar, Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönerek ligde kalma umudunu son haftalara taşımak istiyor.
Artık 3 puandan başka bir seçeneklerinin olmadığını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Ligde geride kalan 3 haftada tüm maçlarımızdan 3 puan almak için çalışacağız. İlk olarak da Antep deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz. Maça iyi hazırlandık. Tüm oyuncularım maçın öneminin farkında. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz’’ dedi.
Pazar günü oynanacak ve Serkan Tokat’ın yöneteceği maça Denizlispor’un şu 11’le çıkması bekleniyor: "Kazım, Furkan, Mehmet Cansın, Emre Can, Mustafa Keçeli, Erçağ, Mert, Veli, Serkan, Şenol, Genkov.’’