Denizlispor, PTT 1. Lig’in 31. haftasında sahasında Orduspor’u 5-1 yenerek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Son 9 günde üçüncü maçımıza çıktık. Bizim için olmazsa olmaz maçlardan biriydi. Bizim için rakip değil 3 puan çok önemliydi. Genç bir kadroya karşı oynadık ve müsaade etseydik başımıza iş açabilirlerdi. Ancak biz ilk dakikadan itibaren dikkatlice oynadık. Çok istedik ve 3 puanı aldık. Bu maç ölçü olacak bir maç değil. Oyuncularımı futbol ciddiyetlerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki üç maça odaklanacağız. Biz Manisa ve Gaziantep maçlarını büyük bir dikkatle bekliyoruz. Biz maçlarımızı kazanıp yolumuza bakacağız’’ dedi.
ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Sorumlusu Hüseyin Özcan ise her hafta oyunlarını geliştirmek için çabaladıklarını vurgulayarak, "Oynadığımız her maç bize deneyim kazandırıyor. Denizlispor kendi açısından çok önemli bir maça çıktı. Biz bugün ilk dakikadan itibaren oyunda varlık gösteremedik. Mücadele anlamında başarısızdık. Bu maçta acı bir tecrübe yaşadık. Maç kaybederken bile bir şeyler kazanıyorduk ancak bu maçta hiçbir şey elde edemedik’’ dedi.