Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kalan maçların tamamını kazanarak rakiplerinin puan kaybını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.
PTT 1.Lig’de 31’inci haftada evinde Orduspor’u 5-1 mağlup eden Denizlispor, ligde kalmak için tüm yolları deniyor. 9 günde 3’üncü maçına çıkan ve 6 puan alan yeşil-siyahlılar, geriden kalan 3 haftada 9 puan almanın hesaplarını yapıyor. Deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesspor ile oynadıktan sonra evinde düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Manisaspor’u ağırlayacak olan Denizlispor, son hafta ise Samsunspor deplasmanına çıkacak.
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, çok kritik 3 haftaya girdiklerini belirterek, "Bundan sonra bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Biz tüm maçlara kazanmak için çıkacağız. Maçları kazanıp rakiplerimizin de o haftalarda takılmasını bekleyeceğiz. Deplasmanda kazanacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı birçok şeyi değiştirebilir. Biz her sonuca göre planlarımızı yapıyoruz. İnşallah ligde kalacağız" dedi