Denizlispor, evinde ağırladığı Manisaspor’u yendiği maçın ardından büyük bir sevinç yaşanırken, teknik heyet ve başkan Hasan Kıbrıslıoğlu da sahaya inerek oyuncularına tek tek kutladı.
PTT 1. Lig’in 33. haftasında evinde Manisaspor’u ağırlayan Denizlispor, ligde kalma yolunda en önemli maç olarak gördüğü karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans ortaya koyan yeşil-siyahlılar, Cihan ve Veli’nin golleriyle büyük mutluluk yaşadı. Maç sonu teknik heyet ve futbolcular tribünlere giderek birlikte tezahürat yaptı. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu da sahaya inerek oyuncularını tek tek tebrik etti.
Son haftalarda aldıkları puanlarla avantajlı konuma geldiklerini belirten Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan dolayı tebrik ediyorum. Neredeyse pozisyon dahi vermeden sahadan 3 puanla ayrıldık. Bu maçta itici gücümüz olan taraftarımız da bizi çok mutlu etti. Bundan sonra tek bir maçımız kaldı. Samsunspor’u deplasmanda yenerek ligde kalacağız’" dedi.