Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, çarşamba günü oynayacakları İstanbul Üniversitesi maçının çok zor geçeceğini, kendi sahalarındaki son maç olması sebebiyle de taraftara büyük iş düştüğünü söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı 1 Nisan Çarşamba günü kendi sahasında konuk edeceği İstanbul Üniversitesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Play-off’a kalmak için İstanbul Üniversitesi maçını kazanmaları gerektiğini belirten Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, taraftar desteğini arkalarına alıp karşılaşmadan galip gelmek istediklerini vurguladı. Abdullah Gül Üniversitesi maçında kazanmayı hak ettiklerini ancak galip gelemediklerini ifade eden Durur, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.
"İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HEDEF MAÇIMIZ"
Kendi sahalarındaki son maçta İstanbul Üniversitesi’ni yenerek play-off’a kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Durur, "İstanbul Üniversitesi maçı ligde sahamızda oynayacağımız son maç. Bu maç bizim hedef maçımız. Sahamızda oynadığımız maçlara iyi adapte olup kazanmak için savaşıyoruz. Çok zor bir maç olacak ancak taraftarımızı arkamıza alıp galip gelen taraf olmak istiyoruz. Play-off’a kalmak için zor bir mücadele olacaktır. Çarşamba günü saat 16.00’da tüm taraftarlarımızın Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’na gelerek bize destek olmalarını istiyorum" dedi.