Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, deplasmanda oynayacakları Abdullah Gül Üniversitesi(AGÜ) maçının çok zor geçeceğini ancak play-off için galibiyet almaları gerektiğini söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı 29 Mart Pazar günü konuk olacağı Abdullah Gül Üniversitesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Orduspor’un kalan 3 maçının çok zor olduğunu belirten Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, bu 3 maçta en iyi şekilde mücadele edip play-off hedeflerini şansa bırakmak istemediklerini ifade etti. En zor maçın Abdullah Gül Üniversitesi maçı olduğunu ifade eden Durur, kazanmak ve play-off’u garantilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
"1 GALİBİYET PLAY-OFF DEMEK"
Milli takım ve Orduspor’daki çalışmalarını koordineli olarak devam ettirdiğini vurgulayan Durur, Abdullah Gül Üniversitesi maçını değerlendirdi. Maça çok iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Durur, "Milli takımda oyuncularla tanışıyoruz. Çalışmalarımız çok iyi, tanışma kampı geçiriyoruz. Orduspor’da ise AGÜ maçına hazırlanıyoruz. Gerçekten çok zor bir maç olacak çünkü AGÜ şampiyonluğa oynayan bir takım. İyi olamasının dışında maç onların sahasında. Bu yüzden kaybetmek istemeyeceklerdir. Bizim için de 1 galibiyet play-off demek. O galibiyeti ne zaman alırsak o zaman rahatlayacağız. Bizim için play-off bileti galibiyette saklı, biz de o galibiyeti almak için sonuna kadar savaşacağız" dedi.
"İSTANBUL MAÇI HEDEF MAÇIMIZ"
Geriye kalan İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş maçlarını değerlendiren Durur, "Evimizde çok iyi maçlar çıkarıyoruz. Reel anlamda İstanbul Üniversitesi bizim hedef maçımız. Onun dışında Beşiktaş’ı yendik, bir kez daha yenebiliriz. Beşiktaş da çok iyi oynuyor, Fenerbahçe’yi iki kez yendiler ama biz de yenecek kapasiteye sahibiz. Biz AGÜ maçı başta olmak üzere diğer iki maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.