PTT 1. Lig’in 30. haftasında Elazığspor’un kendi evinde Albimo Alanyaspor’u 2-0 yenmesinin ardından teknik direktörler basın toplantısında konuştu.
Oyunu genel olarak üstün oynadıklarını ifade eden Elazığspor’un yeni hocası Bayram Bektaş, "Oyunla skoru da almayı bildik. Bugün 2-0 kazandık ama gol kaçırma rekoruna da gittik. Ben oyun anlayışı olarak bazı şeyleri görmek istiyordum, onu da bugün gördüğümü düşünüyorum. Biz istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak bugün galip gelmeyi bildik. Biz antrenmanda ne çalıştıysak sahada da aynısıyla karşılaştık. Çok iyi bir analiz yapmıştık. Futbolcularımı kutluyorum. Geçen hafta 1 puan aldık, bugün ise 3 puan aldık" dedi.
ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ
Kendilerinin buraya takım olarak iyi bir netice almak için geldiklerini ama alamadıklarını ifade eden Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Kabul etmek gerekir, alacak bir şey de yapmadık. Bizim takım şu ana kadar kazandığı maçları mücadele ederek kazandı. Bugün bunu yapamadığımız için sıkıntı yaşadık. İkinci bir sıkıntı ofansif anlamda sıkıntımız var. Ofansif anlamda etkili olamayınca ister istemez atak yiyorsunuz. Eksiklerimiz de var. Emre bizde çok iyi bir oyuncu. Ondan, Efecan’dan ve Sinan’dan yoksunuz. Bu 3 futbolcumuz da banko oynayan başarımızda çok büyük etkileri olan oyuncularımızdı. Onun için de ofansif yönde etkisiz kaldık" şeklinde konuştu.
Elazığspor’un da hiçbir iddiası olmaması nedeniyle rahat bir maça çıktığını kaydeden Kalpar, "Bu anlamda rahat olmanın avantajını da yaşadılar. Bizim daha stresli olduğumuzu düşünüyoruz. Biz ne olursa olsun puan alma düşüncesindeyiz. Bu da ister istemez rahatsızlık verdi. Pozisyonumuz var mı deseniz o da yok. 2-0’dan sonra Ayite’nin bulduğu bir pozisyon var. Onun dışında pozisyonumuz yok. Elazığspor’un daha fazla pozisyonu var. Elazığspor’u kutlamak ve tebrik etmek istiyorum. Hak ettiği bir galibiyeti aldı" diyerek sözlerini tamamladı.