Genç oyuncuları deneme fırsatı bulduklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, sahaya güzel şeyler yansıttıklarını buldukları çok sayıdaki gol pozisyonunu değerlendiremediklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in 32. haftasında Elazığspor sahasında Kayserispor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Kayserispor’a Spor Toto Süper Lig’de başarılar dileyerek, “İlk yarı istediğimiz futbolu oynadık. Sahaya güzel şeyler yansıttık. Sayısız da gol fırsatı yakaladık. Ama son pasları bir türlü değerlendiremedik, topu bir türlü kaleye sokamıyoruz. Zaman geçtikçe de oyuncular üzerinde o da baskı kuruyor. Sonuçta şampiyon olan bir takıma karşı oynuyorsunuz. İkinci yarıda talihsizdik. Kalecimiz topu tutmak istediğinde elinde kaçırdı. O herhalde maçın kırılma noktasıydı. Ondan sonra ceza sahası içinde rakibe biraz uzak durduğumuz için ikinci gölü yedik. Golden sonrada futbolcularım oyun disiplininden kopmuş oldu“ dedi.
Görmek istedikleri oyuncuları olduğunu aktaran Bektaş, “Onları değerlendirmek açısından benim için iyi bir fırsat oldu. Önümüzdeki haftada 2-3 genç ve yetenekli futbolcularımız var, onları görmek açısından sahaya sürmeyi düşünüyorum. Bizim küme düşme korkumuz yoktu, bir tarafta da şampiyon olan bir takım vardı. İlk yarı güzel bir futbol oldu, ben keyif aldım. İkinci yarı skor böyle olunca futbolcularımda da oyun disiplini kopunca 3-0 mağlup olduk. Kayserispor’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise Elazığ’a Süper Lig’e çıkmış olarak geldiklerini belirterek, "Fakat bu maçın önemi ligi birinci veya ikinci bitirmemiz açısından çok önemliydi. İkinci yarıda oynadığımız oyunla net bir galibiyet aldık. Lige birinci sırada çıkmayı garantiledik. Bu yüzden çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.
Seçme, galibiyeti de yurt dışında olan genel menajerleri Süleyman Hurma’ya armağan ettiklerini ve kalan maçlarında da Elazığspor’a başarı dilediklerini kaydetti.