Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da en çok forma giyen isim olmasına rağmen beklentileri karşılayamayan Yusuf Erdoğan, Ersun Yanal’ın sisteminde kendini buldu.
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon yaşadığı tarihi kötü sezonda, takımın en çok formasını giyerek direnmeye çalışan Yusuf Erdoğan, yeni sezona çok farklı geliyor. Shota Arvaledze, Sadi Tekelioğlu ve Hami Mandıralı’nın dönemlerinde beklentileri karşılamayan 23 yaşındaki oyuncu, Ersun Yanal’ın sisteminde kendini buldu. Slovakya ve Maceristan kamplarında hırsıyla ve performansıyla dikkat çeken Yusuf Erdoğan, kamp süresi boyunca Teknik Direktör Ersun Yanal’ın beğenisini kazandı.
Bordo-mavili takımın Avusturya 4. Lig ekibi SV Gerasdorf’u 6-1 yendiği karşılaşmada hasta olduğu için forma giyemeyen oyuncu, Györi Eto (2) ve MTK Budapest FC (1) maçlarında attığı 3 golün yanı sıra ortaya koyduğu futbolla Ersun Yanal’ın yeni sezondaki en gözde oyuncularından birisi olacağının sinyallerini verdi.
Kanatlardan en iyi şekilde yararlanmayı seven Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, gelecek sezon ortaya çıkarmak istediği ofansif yönü yüksek, oyunun son bölümüne kadar sahanın her yerini kullanarak mücadeleyi bırakmayan ve rakibine kendini kabul ettiren takımın en önemli silahlarından biri olacağının sinyalini veren Yusuf Erdoğan, Yanal’ın takımın başına geçmesiyle birlikte birçok özelliğini de ön plana çıkarmaya başladı.
Gelecek sezonun kendisi ve Trabzonspor için farklı olacağını belirten Yusuf Erdoğan, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesiyle birlikte her alanda gelişim gösterdiklerini ve bunun gelecek sezona olumlu yansıyacağına inandığını söyledi.