Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmayı değerlendirdi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Maçı değerlendiren Skibbe, “Mükemmel bir ilk yarı oynadık. İyi futbol oynayabilen rakibe karşı oynadık ve iyi gol pozisyonlarına girdik. Ne yazık ki ikinci devrede konsantrasyonu bıraktık. Ama skoru maç boyunca koruyabildik. 4-1 galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.
KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen ise, kötü futbol oynadıklarını belirterek, Eskişehirspor’un haklı galibiyet aldığını kaydetti. Özen, “Moralsiz geldiğimiz Eskişehir’den daha moralsiz gidiyoruz. Orhan Şam’ın sakatlığı çok moral bozdu. Oyuncuma tekrar geçmiş olsun diyorum. Kırık dökük geldik öyle gidiyoruz. İyi oynamadık, iyi mücadele edemedik. Böyle olunca da bu sonuç kaçınılmaz oluyor. Eskişehir haklı galibiyet aldı. Hiçbir şey hak etmedik. Bundan sonraki maçımıza en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız” diye konuştu.