Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında, başkanlığa yeniden Vefa Küçük seçildi.
Sarı-lacivertli kulübün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen nisan ayı olağan toplantısının ardından yüksek divan kurulunun başkanlık seçimi yapıldı. Seçime, Vefa Küçük’ün başkan, Nejat Akdoğan’ın başkan vekili, Suavi Eman’ın sekreter, Hasan Çolakoğlu ve İpek Uçar’ın ise yazman olarak yer aldıkları tek liste girdi. Yapılan oylamanın ardından Vefa Küçük ve listesi, 3 yıllığına Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu yönetimi olarak oy birliğiyle seçildi.
KÜÇÜK: "İNŞALLAH GÖREVİMİZE LAYIK OLAN BİR 3 YIL YAŞARIZ"
Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Vefa Küçük, "Şahsıma ve listemdeki arkadaşlarıma 3 yıllık süre için bu onurlu görevi tevdi ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki 3 sene içinde de kulübümüzü temsil eden bu değerli başkan ve yöneticilere destek olmak, gerekli tavsiyeleri yapmak amacıyla bizleri bu göreve getirdiniz. İnşallah görevimize layık olan bir 3 yıl yaşarız" şeklinde konuştu.
YILDIRIM: "ALINAN KARARLARA UYMAYA ÇALIŞTIK"
Bugünkü toplantıda konuşmak istediğini, ancak gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle bir şey söylemeyeceğini aktaran Aziz Yıldırım, "İlk olarak 1998 yılında seçildiğim başkanlıkta, hapis hariç, belki 1 defa divan toplantısına gelmemişimdir. Her zaman yüksek divanımızı saygıyla karşılamış ve burada alınan kararlara uymaya çalıştık" dedi.
Ayrıca, kulüp üyeliğinde 25. yıllarını doldurmaları sebebiyle Aziz Yıldırım ve Vefa Küçük, birbirlerine plaket takdim etti.