Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde gerçekleştirilen pas ve pres çalışmasına geçildi. Sarı-kırmızılılar daha sonra hücum setlerinin denendiği özel bir çalışma yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.
Hamit Altıntop, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Aurelien Chedjou’nun tedavisine devam edildi.
Antrenman öncesi takım halinde Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ve takım masörü Cenk Akkaya’nın doğum günü kutlandı.
Galatasaray’ın antrenmanını Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Engelliler Müdürlüğü ortaklığındaki, “81 İl 81 İlk İstanbul’da Buluşuyor Projesi” kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya ve 81 ilden gelen misafirler de takip etti.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve oyuncular, misafirlerle özel olarak ilgilenirken günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.
Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak karşılaşma için kampa girecek.