Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda 21 yaşaltı takımı ile bir maç yapan A takım, karşılaşmadan Aydın Yılmaz (2), Yekta Kurtuluş, Kaan Baysal ve Emre Çolak’ın golleriyle 5-0 üstün ayrıldı. A takım, geçtiğimiz hafta arasında milli takım kamplarında bulunan oyuncuların forma giymediği karşılaşmaya Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Koray Günter, Alex Telles, Blerim Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Olcan Adın ve Aydın Yılmaz ile başladı. İlk yarıda Aydın Yılmaz’ın golleriyle 2-0 üstün olan A takım adına ikinci yarıda Eray İşcan, Yasin Öztekin, Kaan Baysal ve İbrahim Coşkun da forma giydi. A takım, ikinci yarıda Yekta Kurtuluş, Kaan Baysal ve Emre Çolak ile üç gol daha buldu.
Galatasaray’ın antrenmanını başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yönetim kurulu üyesi Mete İkiz ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de takip etti.
Öte yandan antrenman öncesinde sarı-kırmızılı takım, Florya’yı ziyaret eden okulların öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sarı-kırmızılılar, iki gün izin yaptıktan sonra pazartesi günü Manisaspor hazırlıklarını sürdürecek.