Süper Lig Türkiye Voleybol Şampiyonasını kazanan Gazi Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı’ndan Rektör Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’e ziyaret etti.
13-17 Mayıs tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde düzenlenen Süper Lig Türkiye Voleybol Şampiyonası müsabakalarının kazananı Gazi Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı oldu.
Şampiyon sporcular kupalarıyla birlikte Rektör Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Büyükberber’e takıma ait bir forma da hediye edildi. Bu başarıyı ’gurur verici bir başarı’ olarak niteleyen Büyükberber, “Sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Gazi Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Erdoğan Yılmaz ise şampiyonluğu ve şampiyonluk sürecini şöyle değerlendirdi:
"Takımda yer alan bütün oyuncularımı kutluyorum. Ortalama açısından yer yer bizden daha üstün olan ekiplere karşı gösterdikleri olağanüstü gayretten, her takımda olması gereken kazanma güdüsü, disiplin ve inançtan dolayı her türlü takdiri hak etmektedirler. Ayrıca, üniversitemizin tüm spor branşlarına gösterdikleri ilgi ve destek için Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’e ve diğer ilgililere de teşekkürlerimizi sunuyorum. Yaklaşık iki hafta sonra da plaj voleybolu şampiyonası var. Hedefimiz onda da şampiyon olmak."
Takım kaptanı Çağrı Ceyhan ise şampiyonluklarıyla ilgili olarak, “Üst üste 10 şampiyonluğun ağırlığını hissediyoruz. Bu nedenle bu şampiyonluk bizim için bundan sonrasına yönelik itici bir kuvvet oldu. Bu şampiyonluğu sürdürdüğümüz için çok gururluyuz ” diye konuştu.
Takımın oyuncusu Burak Köse ise, Bu başarı için üç aydır takım halinde çalıştıklarını belirterek, "Bu başarımızı takım olarak yoğun bir şekilde çalışmamıza borçluyuz. Gazi Üniversitesini hem yurt içinde hem de yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor ve bu şampiyonluğumuzu devam ettirmek istiyoruz" dedi.