PTT 1. Lig’in 25. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor’u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, son 5 maçın 4’ünü kazandıklarını hatırlatarak, "İyi bir seri. Şanlıurfaspor maçında oyunu kopartabilirdik ama oyuna çok kötü başladık. 5 maçta 4 maç kazanabilen bir takım durumuna geldik. Bu da bizim için iyi bir seri. Şu an 9 maçımız kaldı. Bu 9 maçta da başarılı bir performans sergileyip ilk 6 takım arasına girebilsek iyi olur. Orduspor iyi bir takım. Bizim için zor geçecek bir maçtı. Çünkü Orduspor çok koşan, isteyen ve bozan bir takım. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmada engel bir takım" diye konuştu.
ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan ise, rakibe pozisyon vermedikleri bir mücadeleyi kaybettiklerini vurgulayarak, "Golü yiyene kadar yakaladığımız bir çok pozisyonlar var. Bunları değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik skorun çok daha faklı olabileceğini düşünüyorum. Bugünün bir amacı var, bugünün amacı geleceğimizin temellerini atmak. Biz bugün PTT 1. Lig’de mücadele ediyoruz. Biz Orduspor’un gelecek yıl ve yıllarda emin adımlarla geleceğe yürümesini sağlamaya çalışıyoruz. Biz sancılar yaşayabilir, mağlup olabiliriz. Farklı skorlarla kaybettiğimiz mücadeleler oldu ama biz geleceğimize emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz. Asla ve asla pes etmeyeceğiz. Matematiksel olarak düşmedik ama bütün mücadelemizi ligin son maçına kadar ortaya koyacağımızı herkes görecektir" dedi.