İstanbul Büyükşehir Belediyesspor, Sultangazi Kaymakamlığı, Sultangazi Belediyesi, Sultangazi İlçe Milli Eğitim ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ’Geleceğimiz Sporla Büyüsün Bahar Şöleni’, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cebeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
Sultangazi ilçesinde yer alan okullardan öğrencilerin katılımıyla, yetenekli öğrencilerin Türk sporuna kazandırılması amaçlanan projenin şölenine, İstanbul Büyükşehir Belediyesspor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen katıldı.
ÇAMLI: "HAYAL EDİLEMEYEN ŞEYLERİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde Geleceğimiz Sporla Büyüsün Bahar Şöleni açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, “Türkiye’nin en büyük spor kulübü olma özelliğinden olsa gerek, her geçen gün sorumluğumuz biraz daha artmakta. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ndan Allah razı olsun. 12 yıl önce hayal edilemeyen şeyleri bugün gerçekleştiriyoruz” dedi.
Çamlı, Sultangazi ilçesinde gerçekleştirdikleri proje ile örnek bir çalışmaya imza attıklarını söyleyerek, gerçekleştirdikleri çalışmanın sadece Türk sporuna başarılı sporcu yetiştirmek olmadığını belirterek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif olduğu gibi sosyal bir projeyi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı’nın açılış konuşmasında sonra, günün anlam ve önemi ilgili görüşlerini belirten Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, ilçede yer alan çocuk ve gençlerin kendilerine ‘Nerede spor yapacağız’ diye sorular yöneltirken, bugün şölenini yaptıkları proje sayesinde vatandaşların İstanbul Büyükşehir Belediyespor Spor Tesisleri’nde hizmet aldıklarının önemine değinerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı’nın, Sultangazi ilçesinde yer alan ve projeye katkı sağlayan kurum temsilcilerine teşekkür plaketi ve şilt sunumunun ardından, halk oyunları gösteri ile başlayan etkinlik, proje uygulama süresince eğitim alan judo, güreş, karate ve taekwondo branşlarında öğrencilerin gösterisi şölene katılanlardan büyük alkış topladı.