Gençlerbirliği, yeni sezon için iki futbolcu ile anlaşma sağladığını açıkladı. Başkent ekibi, Odense’den Spelmann ve Hammarby’den Hopf’u 3’er yıllığına kadrosuna kattı.
Gençlerbirliği’nin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
"2015-2016 sezonu için transfer çalışmalarına başlayan ekibimiz, ilk transferlerini gerçekleştirdi. İki isme imza attıran kulübümüzün ilk transferleri 21 Mart 1987 doğumlu Martin Spelmann ile 16 Haziran 1987 doğumlu Per Johannes Hopf oldu. Gelecek sezon formamızı giyecek oyunculardan Spelmann, orta sahanın ortasında görev yaparken; Hopf ise gelecek sezon kalemizi koruyacak."
MARTIN SPELMANN KİMDİR
Martin Spelmann, 21 Mart 1987 tarihinde Danimarka, Hvidovre’de doğdu. Futbola Rosenhøj takımında başlayan oyuncu daha sonra Danimarka’nın güçlü ekiplerinden Brondby altyapısına katıldı. Profesyonelliğe de burada adım atan orta saha oyuncusu daha sonra Horsens’e transfer oldu. 2013-2014 sezonu başında Odense’ye katılan oyuncu bu sezon oynadığı 30 maçta 5 asist 1 gole imza attı. Spelman kulübümüzle 3 yıllık sözleşme imzaladı.
PER JOHANNES HOPF KİMDİR
Per Johannes Hopf, 16 Haziran 1987 tarihinde İsveç, Rang’ta doğdu. Futbola Brösarps alt yapısında başlayan kaleci, daha sonra profesyonelliğe adım atacağı Simrishamn takımının alt yapısına geçti. 2007-2008 sezonu Ystads’ta geçiren İsveçli kaleci daha sonra Hammarby takımına transfer oldu. Hopf, kendisini 3 yıllığına Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.