Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Gençlerbirliği’nde maçın hazırlıkları sürüyor. 10 gün içinde Kasımpaşa, Bursaspor ve Kardemir Karabükspor’la karşılaşacak Başkent temsilcisinde sakat ve cezalı oyuncular teknik direktör Mesut Bakkal’ı düşündürüyor.
Milli maç nedeniyle lige verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasının açılış maçında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan kırmızı-siyahlı başkent temsilcisi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde maçın hazırlıklarına devam ediyor. Ligde ve kupada 10 gün içinde Kasımpaşa, Bursaspor ve Kardemir Karabükspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, yoğun mesai harcıyor.
Isınma koşusu ve hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, iki takıma ayrılarak yarı alanda pas kontrol çalışması yaptı. Daha sonra hazırlık maçıyla devam eden antrenmanın son bölümünde kırmızı-siyahlılar, savunma ve hücum organizasyonu çalıştı.
Yaşadığı şanssız sakatlık sonucu ayak serçe parmağı kırılan ve ayağı alçıya alınan Guido Koçer’in yanı sıra milli takımdan sakat dönen Ahmet Çalık ile sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek olan Sedat Bayrak’ın durumu teknik direktör Mesut Bakkal’ı düşündürüyor. Tedavileri süren Bogdan Stancu, Nizamettin Çalışkan ile Özgür İleri de antrenmanda yer almadı.
Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına yarın saat 13.00’da yapacağı tek çalışmayla devam edecek.
Gençlerbirliği - Kasımpaşa mücadelesi Ankara 19 Mayıs Stadı’nda cumartesi saat 13.30’da oynanacak.