Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör Erkan Sözeri ve genç oyuncularla birlikte basın toplantısı düzenledi.
Giresunspor Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Mustafa Bozbağ “Kamuoyunu yakından takip ediyoruz. ‘Giresunspor yönetimi ne yapacak? Başkan devam edecek mi?’ Birileri diyor ki ‘Bozbağ nabız yokluyor.’ Bizim 3 yıl önce bu kulübü aldığımız nokta bellidir. Nabız yoklamaya ihtiyacımız yok. Ben söyleyeceğim lafı söyledim. Benim şuan ki oyunculara 725 bin TL borcum var. İlk önce bunu ödemeliyim ki ciddi bir bütçe ile ciddi takımlarla mücadele edebileyim. Ben şuanda anlaşmam olan oyunculara borcumu ödemeden bir sonraki seneyi nasıl düşünebilirim” dedi.
"Ligde şuanda en düşük bütçeli takımlardanız ve buna rağmen dokuzuncu sıradayız" diyen Bozbağ "Giresunspor taraftarı bizi bağrına basıyor. Bizim için bu yeterli. Mustafa Bozbağ ve arkadaşları hiçbir zaman nabız yoklama içinde olmazlar. Bugün Orduspor’un düştüğü durumu herkes görüyor. Biz geldiğimizde onlar Süper Ligde, biz TFF İkinci Ligdeydik. Geldiğimiz nokta belli. Her zaman doğruları söyledik. Giresun için Giresunspor çok önemli. Biz bıraksak bile Giresunspor’un eski günlerine döneceğine inanmıyorum. Her şehrin olduğu gibi bu şehrin de büyükleri, yöneten insanları var. Bu takımın yeniden kaosa sürükleneceğine izin vereceklerine inanmıyorum. Giresunspor’u yönetmek için ciddi bütçeler lazım. Bütçeyi bulamayacağımızı hissedersek ben bir daha kulüp başkanlığına talipli olmam. Eğer bu yönetim kurulu kongre kararı alırsa bir daha aday olmayacağım. Giresun tarihinde üç sene üst üste görev yapan tek yönetim biziz. Sezona başlamadan Altı buçuk milyon TL bütçe hesaplamıştık ve bu bütçeden sadece 725 bin TL borç kalması başarıdır. Yeni sezon bütçesi için 10 milyon TL lazım” ifadelerini kullandı.