Giresunspor’un kuruluşunun 48. yılı törenle kutlandı.
Gazi Caddesi’nden Atatürk Meydanı’na gerçekleşen yürüyüşe Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Giresunsporlu taraftarlar katıldı.
Yürüyüş sonrası konuşan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ”Giresunspor’a bu zamana kadar emeği gecen herkese teşekkür ederim. Giresunspor bir yaşam biçimidir Basketbolundan voleybola, hentboldan okçuluğa ve yüzme branşına kadar bir cok alanda faaliyet gösteren bir kulüptür. Bizden bu zamana kadar yardımlarını esirgemeyen iş adamlarına, valime, belediye başkanıma çok teşekkür ederim. Son söz olarak Giresunspor ister çok iyi durumunda ister çok kötü durumda olsun biz hep bu armanın yanında olduk. Emin olun yarın hangi şartlar oluşursa oluşsun biz bu armanın yanında olmaya devem edeceğiz” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise “Giresunspor daima yaşayacaktır. Giresunspor benim sevdam. Ben bu görevde olmasam bile benim için ayrı yeri olan bu şehrin tek aramasıdır” derken, Giresun Valisi Hasan Karahan ”Giresunspor’un her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.