Galatasaray’ın Beşiktaş’tan transferi kaleci Cenk Gönen, "Haddimi biliyorum. Bana forma şansı geldiğinde de ben de en iyi şekilde tecrübemi ve yeteneğimi Galatasaray için kullanacağım" dedi.
Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, Beşiktaş’tan yeni transfer kaleci Cenk Gönen, bugün yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Sıcak ve olumlu bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten başarılı kaleci, "Hamza hoca olmak üzere teknik heyet ve takım arkadaşlarımızın olumlu ve sıcak yaklaşımı oldu. Gayet sıcak ve olumlu bir arkadaşlık ortamı var. Geçen seneki başarılarda da bunun etkili olduğunu düşünüyorum" dedi.
Şu an herhangi bir sakatlığının olmadığını belirten Gönen, "Transfer döneminde pek antrenman yapma şansı bulamadım. Bu milli takım arası bana da şans oldu. Şu an oynayabilecek durumdayım" şeklinde konuştu.
"MUSLERA ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK PAY SAHİBİ"
Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Muslera hakkında da açıklamalarda bulunan Gönen, "Muslera, Galatasaray’ın şampiyonluklarında çok büyük pay sahibi olmuş bir kaleci. Ayrıca Tafferel gibi bir dünya markasıyla da çalışıyor olmak da büyük bir şans. Ben de bu şansı değerlendirecek yetenek ve mental güce sahibim. Forma geldiğinde de en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
"HADDİMİ BİLİYORUM"
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede önünde iyi bir kaleci olduğunu dile getirdiğini söyleyen Cenk Gönen, "Zaten bunu herkes biliyor ben de haddimi biliyorum. Bana forma şansı geldiğinde de ben de en iyi şekilde tecrübemi ve yeteneğimi Galatasaray için kullanacağım" diye konuştu.
Taraftarlara da seslenen Cenk Gönen, "Bana destek olsunlar ben de bu desteği boşa çıkarmayacağımı ve her şeyimi Galatasaray’a son damlasına kadar vereceğimi söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
Son günlerde verdiğimiz şehitler hakkında da açıklamalarda bulunan Cenk Gönen, "Zor dönemler yaşıyoruz. Bugün de çok şehidimiz var. Allah’tan milletimize sabır diliyorum, şehit ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu acı hepimizin acısı, her gün dua ediyoruz bir daha umarım şehit vermeyiz" ifadelerini kullandı.