Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan 10. Halit Narin Kupası Yelken Yarışları sona erdi. Dereceye giren yelkencilerin ödülleri Martı Marina’da düzenlenen törenle verildi.
1996 yılından bu yana Türkiye’nin önemli marinaları arasında bulunan Martı Marina’nın 10. kez ev sahipliği yaptığı Halit Narin Kupası Yelken Yarışları çekişmeli müsabakalara sahne oldu.
Martı Grubu’nun genç sporcuları, yelken sporu ile buluşturma amacı ile sponsor olduğu Gençlik ve Spor Bakanlığı Halit Narin Kupası yarışlarında gençler, 6 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Yaklaşık 19 ilden katılan 310 sporcu, Optimist, Optimist Junior, Laser Standart, Laser Radial, Laser 4.7 sınıflarında, toplamda 14 yarışta rekabet etti. Hisarönü Körfezi’nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen yarışların sonunda kazananlar Martı Marina’da yapılan tören ödülleri verildi. Yelkenciler ödüllerini, Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Halit Narin ve Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Türkiye Yelken Federasyonu başkanı Serhat Belli’den aldı. İşadamı Halit Narin törende yaptığı konuşmada, yelken sporunu desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.