Hentbol Yıldızlar Gurup müsabakaları 4-6 Mayıs 2017 tarihinde 10 ilden 19 takım okul takımının katılım ile start aldı. 250 sporcunun katılım sağladığı Gurup müsabakaları sonunda dereceye giren iller yarı final müsabakalarına katılarak illerini temsil edecekler.

Yapılan müsabakalar sonunda, Yıldız Erkekler Kategorisinde Karabük Atatürk Orta Okulu, Tokat Turhal Mehmet Akif Orta Okulu, Gümüşhane Gazi Paşa Orta Okulu, Yıldız Kızlarda ise Giresun Mehmet Gürel Orta Okulu, Tokat Turhal Mehmet Akif Orta Okulu, Sivas Nanişment Orta Okulu Gruplarında birinci olarak Türkiye yarıfinallerine katılmaya hak kazandılar.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK “Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2016-2017 faaliyet programı çerçevesinde 10 İlden 250 sporcumuzu Ardeşen İlçemizde misafir ettik, organizasyonun sağlık ve başarılı şekilde geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dereceye giren okul takımlarına Türkiye Yarı Finallerde başarılar diliyorum “ diye konuştu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okul takımlarına kupa ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman ÖNÇIRAK tarafından verildi.