Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Türkiye’ye davet edilen Avrupa ve dünya şampiyonu Hollanda Korfbol Milli Takımı oyuncuları, İstanbul Boğazı’nda yat gezisi yaparak yorgunluk attı.
İstanbul’da yedi günden bu yana kampta bulunan ve Türk sporcularla ortak çalışma yapan Avrupa ve dünya şampiyonu Hollanda Milli Takımı sporcuları, gece boğazda gönüllerince eğlendi. Önceki gün Marmara Üniversitesi Korfbol Takımı ile hazırlık maçı yaparak Türkiye’deki kampını sona erdiren Hollandalılar, düzenlenen yat gezisiyle yorgunluklarını attı.
Korfbol Asbaşkanı Taner Karabulut’un yaptığı organizasyon ile boğazda yaz gezisi yapan Hollanda Korfbol Milli Takımı oyuncu, yönetici ve teknik heyetine Türk Milli Takımı oyuncuları da eşlik etti.
Türkiye’de çok iyi bir şekilde ağırlandıklarını ve Türk sporcularla faydalı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Hollanda takımının yöneticileri, Korfbol Federasyonu Başkanı Hasan Öztürk başta olmak üzere Korfbol Federasyonu Asbaşkanı Taner Karabulut ve diğer tüm Türk yetkililerin kendilerine gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.