Play-off maratonunda rakip tanımayan İnegölspor’un Hatayspor’un ardından Bandırmaspor engelini de aşarak finale kalması İnegöllüleri sevince boğdu.
İnegölspor’un Spor Toto 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında Bandırmaspor’u eleyerek finale kalması tarafları sevince boğdu. İlçe merkezinde toplanan taraftarlar “Şampiyon İnegölspor” sloganları atarak tesislerin önüne geldi. Tezahürat yaparak futbolcuları dışarı çağıran taraftarlar, futbolcularla karşılıklı “bordo-beyaz” sloganları attı. İlçe merkezinde toplanan yaklaşık bin kişi, "Şampiyon İnegölspor" sloganı atarak meşalelerle kulüp binasına kadar yürüdü. Tezahürat yaparak futbolcuları dışarı çağıran taraftarlar karşılıklı slogan attı. Grup daha sonra olaysız dağıldı.
Kulüp Başkanı Eşref Güç, sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara ve İnegöllülere teşekkür etti. Deplasmanda Bandırmaspor ile 0-0 berabere kalıp final maçında 1461 Trabzon ile eşleştiklerini hatırlatan Güç, "Allah’a şükürler olsun. 90 dakikayı 0-0 berabere bitirerek finale kaldık. Bundan sonra daha da kenetlenmemiz lazım. Bir 90 dakikamız var. İnegöl halkına teşekkür ediyorum. Bizleri çok desteklediler. Topçu kardeşlerimin hepsinin ayaklarına sağlık. Gerçekten özverili oynadılar. Zaten final maçları sabırdır. İnşallah son maçımızda da 90 dakika aynı sabrı gösterip adımızı PTT 1. Lig’e yazdırırsak çok mutlu olacağız" dedi.
İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, "Bu maçlar stresli oynanır. Biz de bu stresin böyle olacağını biliyorduk. Bunu yönetmemiz gerektiğini de biliyorduk. İyi bir maç çıkarttık. İyi mücadele ettik. İlkyarıdaki rüzgar bizi bayağı bir zorladı ama ona rağmen sanıyorum pozisyonlar eşit. Biz de pozisyon bulduk, onlar da buldular. İki tane çok zor ve değerli takımı eledik. Zaten bizim grubumuz çok zorlu bir ligdi. Şimdi önümüzde final var. Bu maçın sevincini yaşayacağız, ama yarından itibaren finale hazırlanacağız” dedi.