İSTANBUL, () – Milli Mücadale’nin 100. Yılı kapsamında İstanbul Akvaryum’da Ece Vahapoğlu ile yoga etkinliği düzenlendi. Yoga egzersizi sonrasında akvaryum içerisinde dev bir Türk bayrağı açılarak tören yapıldı.

17 bin kara ve deniz canlısına sahip İstanbul Akvaryum’da yazar, gazeteci, wellness ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı kapsamında yoga etkinliği gerçekleştirildi. Katılımcılar Ece Vahapoğlu  ile  beraber kan dolaşımını artıran hareketler, ağrıları rahatlatan egzersizler, duruş bozukluğunu düzelten hareketler, nefese odaklanarak zihni boşaltarak dinlenme egzersizleriyle konsantrasyon ve odaklanma sağlayan uygulamalar yaptı.


Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören yoga etkinliği sonrasında akvaryum içerisinde bulunan ana tankta dev bir Türk bayrağı da açılarak tören düzenlendi.

Yoga etkinliği sonrası konuşan İstanbul Akvaryum İcra Kurulu Üyesi Dilek Çapanoğlu, “19 Mayıs  Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz yoga etkinliğimiz ile sporun hem bedene, hem bireysel yaşama, hem de ruha olan katkılarına dikkat çekmek istedik. İstanbul Akvaryum’un insan ruhunu sakinleştiren ortamında gerçekleştirdiğimiz yoga etkinliğimize katılım gösteren ziyaretçilerimizin ilgisi çok yüksekti ve memnun kaldılar” dedi.