Türkiye Basketbol Ligi 29. hafta mücadelesinde İstanbul BBSK, evinde Galatasaray Liv Hospital’a 87-80 mağlup oldu. Maç sonunda başantrenörler açıklamalarda bulundu.
Maç sonunda yapılan basın toplantısında konuşan İstanbul BBSK Başantrenörü Drasko Prodanovic, “Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Oyun kontrol altında tuttular ve kazandılar. Onlara cevap veremedik ve kaybettik. Önümüzdeki maçları bitirip sezonu bitireceğiz” dedi.
GALATASARAY LIV HOSPITAL CEPHESİ
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Galatasaray takımının bu noktada olmaması gerekiyor. Eminim ki en büyük üzüntüyü de taraftarlarımız duyuyorlar. Üzerimizde çok ciddi bir baskı var ama son 2 haftaya çocuklar çok iyi konsantre oldular. Bu iki maçı kazanıp, her şeyi yaşadığımız bu sezonda takımı Play-off’a sokmak istiyoruz. Şimdi önümüzdeki hafta Ted Koleji ile İstanbul’da maçımız var. Taraftarlarımızın bize itici güç olmaları bekliyorum. Şartlar bunlar, bu noktadayız. Geçtiğimiz iki yılda Euroleague maçlarını ve Play-off final maçlarını final havasında oynardık ama bu sezon Play-off’a kalmak için final niteliğinde maçlar oynuyoruz” ifadelerini kullandı.