PTT 1. Lig’de Adanaspor’a 3-0 yenilen Albimo Alanyaspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kendilerine yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalpar, Adanaspor deplasmanına puan alabilmek için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Kalpar, "Şu ana kadar aldığımız puanları arzu ve istekli mücadelemiz sayesinde aldık. Bugün bunu gerçekleştiremedik. Karşımızda çok isteyen bir Adanaspor vardı. Bizde çok fazla isteyen bir görüntü çizemedik. Her konumda hatalarda dolu bir anlayışı ortaya koyduk. Pas hataları yaptık ve oyun kurgumuzu iyi değerlendiremedik. Hiç böyle olmamıştık. Ancak bunu da atlatacak olan bizleriz. Mağlubiyet bize yakışmadı. Adanaspor’u tebrik ediyorum” dedi.
Kalpar, play-off şanslarının devam ettiğini anlatarak, bundan sonra önlerindeki maçlara bakacaklarını kaydettti.
ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın ise özellikle ikinci yarı çok iyi oynadıklarını aktararak, "Alınlarından öpülmeyi hak eden bir oyuncu grubumuz var. Karşılaşmayı kazandıkları için tüm futbolcularımı kutluyorum. Alacağımız galibiyet matematiksel olarak rakiplerimizle arayı açmamızı sağlayacaktı. Bu rahatlığı yakaladıktan sonra altyapımızdaki futbolcularımın tamamını sahaya sürüp, altyapımızın pırıl pırıl olduğunu göstereceğiz. Allah bize o günleri gösterecek. Futbolcular da bunu sabırsızlıkla bekliyor" diye konuştu.