PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Antalyaspor’dan Osman Çelik, Medipol Başakşehir’den Murat Akın ve Steau Bükreş’ten Romen forvet Gabriel Cristian Iancu ile resmi sözleşme imzaladı.
Süper Lig’den düştükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştiren kırmızı-mavili ekip transferin son gününde çalışmalarını tamamladı. Hikmet Feridun Tankut Tesisleri’nde Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül ve Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül’ün de hazır bulunduğu imza töreninde Murat Akın ile 2 yıllık, Gabriel Cristian Iancu ile de bir yıllığına kiralık olarak resmi sözleşme imzalandı. Antalyaspor’dan alınan Osman Çelik ile de Ankara’da bir yıllık kiralık olarak imza atıldı.
Tesislerde yapılan imza töreninin ardından konuşan Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, "Transferin son gününde Başakşehir’den Murat Akın ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Murat kendini ispatlamış bu ligin en iyi oyuncularından biri. Bize de katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
Futbolcu Murat Akın ise, “Karabükspor’a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu sene hedef belli ve o hedefe ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Bana verilen sorumluluğu iyi biliyorum" ifadesinde bulundu.
Steau Bükreş formasi giyen Romen forvet Gabriel Cristian Iancu ise sağlık kontrolünün ardından 1 yıllığına kiralık olarak resmi sözleşmeye imza attı.