PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, Adana’nın büyük başarıları hak eden bir kent olduğunu belirterek, “Siz hiçbir oluşuma, transfere karışmayın sonra da şampiyon olacağız deyin. Yok öyle dünya" dedi.
Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, takımın ‘mükemmel’ olmadığını vurguladı. Plansız ve derme çatma bir şekilde hızlıca kurulan bir takımı çalıştırdığını dile getiren Karaman, oyunculara teşekkür ederek, "Hangi sonucu yaşatırlarsa yaşatsınlar, benim başımın üstündeler, kalbimin en güzel yerindeler" diye konuştu.
Bir anda toplanıp 4-4’lük olunamayacağını ifade eden Ünal Karaman, “Boynun neden eğri demişler deveye, cevabını vermeye gerek yok” dedi. Adana’nın büyük başarılar arzu eden bir kent olduğunu anlatan Karaman, “Ama ona göre tavır takınacak, ona göre yaşayacak. Böyle bir dünya yok. Siz hiçbir şeye karışmayın, oluşuma karışmayın, yönetime karışmayın, transferlere karışmayın, kim gelmiş, kim gitmiş karışmayın sonra da deyin ki ‘Şampiyon olacağız.’ Ne güzel bir dünya bu ya?” diye konuştu.