PTT 1. Lig’in 30. hafta maçında Giresunspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibine 1-0 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Recep Umut, Giresunspor karşısında gençlere fırsat verdiklerini ifade ederek, “Puan cetvelinde hala şansımız devam etse de kafa olarak, mental olarak ekibimizin yukarıya hazır olmadığını gördük. Son 2 maçta camiamızın büyük isteği de vardı o yüzden alt yapıdan çocuklarımıza şans verelim istedik. Bugün de cezalı olan arkadaşlarımızın yerine alt yapımızdan yetişen 3 arkadaşımıza şans verdik. Bunlar da o şanslarını iyi değerlendirdiler ve iyi mücadele ettiler. Sonunda kendileri kazanacak” dedi.
GİRESUNSPOR CEPHESİ
Maçın ilk yarsında kendilerinin daha iyi oynadığını savunan Giresunspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri ise şöyle konuştu:
“Tam devre biterken attığımız gol, bize özgüven sağladı. Son haftalarda galip gelememenin verdiği sıkıntı nedeniyle biraz stresliydik. Bu özgüvenle gelecek maçlarda daha rahat ve daha iyi oynayacağız. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitireceğiz. Bundan sonra 4 maçımız kaldı bunları da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.”